Σύστημα διαχείρισης διαδικτυακού περιεχομένου (CMS)

Το προϊόν παρέχει πληθώρα εργαλείων και υποδομών έτσι ώστε να επιτρέπει τη ταχύτατη δημιουργία πολυγλωσσικών ιστοτόπων και Ηλεκτρονικών  Καταστημάτων αλλά και να διευκολύνει επιπλέον την ανάπτυξη εφαρμογών που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες.

Μια ολοκληρωμένη λίστα από επιπρόσθετες λειτουργίες, που διακρίνεται στις κατηγορίες Add-ons και Modules είναι επίσης διαθέσιμη. Σκοπός τους είναι η ομαλή και γρήγορη ενσωμάτωση των επιπρόσθετων λειτουργιών στην κεντρική, ήδη εγκατεστημένη, εφαρμογή, όποτε αυτό χρειαστεί και πάντα σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών του προϊόντος.

Τα Add-ons είναι ολοκληρωμένα υποσυστήματα που καλύπτουν το σύνολο της λειτουργικότητας που απαιτείται για την κάλυψη αυτόνομων λειτουργικών ενοτήτων.

Τα Modules είναι πρόσθετα τμήματα της βασικής εφαρμογής που την εμπλουτίζουν με επιμέρους λειτουργίες. Μερικά από αυτά είναι τα: Banner Management  module, Newsletter module, Product Catalogue module, E-ticketing module, Site members module, Workflow module, Versioning module, Investors Relations module, publishing module, extranet module κ.α.

Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του ib – Cms :

  • Εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου (ενημέρωση, εισαγωγή, αλλαγή, διόρθωση, επ’ αναδιάταξη και διαγραφή περιεχομένου, σελίδων, εικόνων, φωτογραφιών, κειμένου, κλπ) του site. Το περιεχόμενο μπορεί να εισαχθεί μέσω ειδικού editor εργαλείου
  • Δόμηση των περιεχομένων πληροφοριών ανάλογα με τα τμήματα που έχουν οριστεί. (διαχείριση κατηγοριών, προϊόντων, Μελών κ.α.)
  • Δυνατότητα αναζήτησης του περιεχομένου (search engine) βάση keywords
  • Δυνατότητα επέμβασης μόνο στο περιεχόμενο των προκαθορισμένων εφαρμογών
  • Υποστήριξη πολλών γλωσσών
  • Επέμβαση στο περιεχόμενο του navigation
  • Ελάχιστες απατήσεις Internet Explorer 8.0 , Mozila Firefox 10.0, Chrome.
IBcms

Σύστημα Τεχνικής Υποστήριξης On-Line

Εισάγετε τα στοιχεία σας εφόσον είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης

Περιοχή Μελών
_PROPOSAL_FORM_ _PROPOSAL_DATA_
 
Δεν μπορείτε να διαβάσετε την εικόνα; Κάντε κλικ εδώ για ανανέωση.
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά