Υπηρεσίες Διαδικτύου

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ιστοχώρων

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένης λύσης για την ανάπτυξη εταιρικών ιστοχώρων, ιστοπυλών και ιστοσελίδων. Ο σχεδιασμός γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας το οποίο περιλαμβάνει από web designers , flash designers, animation designers. 

Η ανάπτυξη γίνεται με βάση την πλατφόρμα ανάπτυξης ibCms, το οποίο έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την εταιρεία μας και αποτελεί την βέλτιστη λύση για την διαχείριση περιεχομένου ενός ιστοχώρου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα  παρέχει ανεξαρτησία από βάσεις δεδομένων, εξασφαλίζοντας καθαυτό τον τρόπο την επένδυση του πελάτη. 

Επίσης η Εταιρεία παρέχει υπηρείες κειμενογράφησης, ενημέρωσης ιστοτόπων κ.α.

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού καταστήματος

Η εταιρεία παρέχει  υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος.
Η ανάπτυξη γίνεται με βάση την πλατφόρμα λογισμικού ibShop, η οποία παρέχει την ευελιξία για την δημιουργία ενός συγχρονου και λειτουργικού καταστήματος στο διαδίκτυο για την προβολή των προιόντων και των υπηρεσιών Κάθε επιχείρησης. Η εταιρεία αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος από την ανάλυση, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την διασύνδεση με χρηματοπιστωτικούς  οργανισμούς  καθώς και την φιλοξενία της υπηρεσίας.

Τα χαρακτηριστικά του ibShop αναφέρονται παρακάτω :

Προβολή και διαχείριση στοιχείων των πελατών που έχουν εγγραφεί στο κατάστημα Θέσπιση εκπτώσεων ανά πελάτη - ανά σύνολο παραγγελιών

 • Διαχείριση όλων των παραγγελιών ανά πελάτη και χρονική περίοδο
 • Έλεγχος κατάστασης των παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο
 • Απεριόριστος αριθμός κυρίων κατηγοριών.
 • Απεριόριστος αριθμός υποκατηγοριών κάθε κύριας κατηγορίας.
 • Απεριόριστος αριθμός υποκατηγοριών κάθε υποκατηγορίας.
 • Δυνατότητα μεταφοράς προϊόντων από μία κατηγορία σε άλλη ή αντιγραφής ενός προϊόντος σε περισσότερες της μίας κατηγορίες.
 • Δυνατότητα εμφάνισης στον πελάτη του αριθμού των προϊόντων που περιέχει κάθε κατηγορία, υποκατηγορία και υπό-υποκατηγορία.
 • Δυνατότητα ταξινόμησης κατηγοριών και υποκατηγοριών με καθορισμένη ή αλφαβητική σειρά.
 • Δυνατότητα εμφάνισης μενού κατηγοριών τόσο σε απλή μορφή όσο και σε μορφή roll down.
 • Εισαγωγή απεριόριστου αριθμού προϊόντων
 • Προβολή των δικών σας προτεινόμενων προϊόντων στην κεντρική σελίδα ή σε κάθε (υπό)κατηγορία
 • Δυνατότητα άμεσης προσθήκης προϊόντων στο καλάθι αγορών με χρήση συντόμευσης στην συνοπτική παρουσίαση του προϊόντος
 • Λίστα προϊόντων ανά κατηγορία
 • Δυνατότητα ενημέρωσης τιμών της βάσης δεδομένων των προϊόντων μας με μία κίνηση - με φόρτωμα αρχείου Excel
 • Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου - ορισμού προϊόντων ως σχετικά προϊόντα (ώστε να εμφανίζονται ταυτόχρονα)
 • Δυνατότητα παροχής στον πελάτη πολλαπλών τρόπων εξόφλησης παραγγελιών (αντικαταβολή, κατάθεση/μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα) ή συνδυασμός αυτών αλλά και Paypal
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Eurobank - Εγνατία (Proxypay), Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank για αυτόματη έγκριση και πληρωμή των παραγγελιών με πιστωτικές κάρτες Visa - MasterCard Euroline, Amex
 • Παροχή επιλογής στον πελάτη να εξοφλεί τις παραγγελίες του με άτοκες δόσεις (εφόσον υπάρχει σύνδεση με τράπεζα και εφόσον παρέχετε αυτή τη δυνατότητα)
 • Υποστήριξη Ελληνικής - Αγγλικής γλώσσας (αλλά και όποιας  άλλης γλώσσας)
 • Δυνατότητα ορισμού προεπιλεγμένης έκδοσης (πχ ελληνικής ή αγγλικής ή άλλης)
 • Δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup) της Βάσης Δεδομένων σας και επαναφοράς αυτής σε περίπτωση σφάλματος ή μεταφοράς σε άλλο server
 • Δυνατότητα δημιουργίας δυναμικών σελίδων μέσα σε όλες τις κατηγορίες - υποκατηγορίες - προϊόντα αλλά και ξεχωριστή ενότητα όπως Προφίλ Εταιρίας, Νέα του Καταστήματος, Επικοινωνία κλπ με χρήση ενσωματωμένου επεξεργαστή Html Editor
 • Δυνατότητα δημιουργίας δικού σας μενού με δικές σας επιλογές
 • Αποστολή ρυθμιζόμενων ομαδικών e-mails σχετικά με την εγγραφή, τις παραγγελίες του πελάτη και την αποστολή newsletters
 • Δυνατότητα εμφάνισης νέων προϊόντων στην πρώτη σελίδα (νέων παραλαβών)
 • Δυνατότητα εμφάνισης πίνακα σχετικών προϊόντων κάτω από κάθε προϊόν

Customized Web Applications

Customized Web ApplicationsΗ εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία σε υλοποίηση συστημάτων λογισμικού με βάση τις ανάγκες του πελάτη.  Η τεχνογνωσία μας, η μεθοδολογία ανάπτυξης, που ακολουθούμε, οι διαδικασίες που εφαρμόζουμε,  τα πετυχημένα λειτουργικά έργα μας που έχουν παραδοθεί αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία μελλοντικών έργων που αναλαμβάνουμε.

Η εφαρμογές υλοποιούνται  από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας και είναι ανοιχτής αρχιτεκτονικής βασιζόμενες σε ανοιχτά πρότυπα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι εύκολα παραμετροποιήσιμες και λειτουργικές.

Η υλοποίηση των εφαρμογών γίνεται σε συνεργασία με το προσωπικό της εταιρείας σας με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Flash Applications & HTML 5 Applications

flash applicationsΣαν εταιρεία παρέχουμε ολοκληρωμένα flash applications. Το flash είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε ποικίλες εφαρμογές. Διαδραστικά flash - όπως slideshows και photo galleries - που μπορούμε να τα προσθέσουμε σε υπάρχοντα sites ή να δημιουργήσουμε sites εξολοκλήρου κατασκευασμένα σε flash για μια εντυπωσιακή παρουσίαση εταιρειών. Το flash  μπορεί να συνδεθεί με xml για χρήση σε δυναμικά sites ή ακόμα να προσθέσουμε video, να κατασκευάσουμε παιχνίδια, introductions και διάφορα animations για κάθε χρήση. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί για online χρήση γιατί μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει multimedia παρουσιάσεις και προγράμματα που μπορούν να παίξουν από CD/DVD.

Επίσης η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες υλοποίησης εφαρμογών σε HTML5. To HTML5 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της κλασικής γλώσσας προγραμματισμού ιστοσελίδων. Το σημαντικό με αυτήν την έκδοση όμως είναι ότι επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν mobile web sites τα οποία να έχουν ταυτόχρονα πολλές από τις ιδιότητες των εφαρμογών που συναντάμε στις διάφορες πλατφόρμες κινητών, ανοίγοντας νέους ορίζοντες έτσι στην παρουσία του διαδικτύου στην όλη εμπειρία με τα κινητά τηλέφωνα. Μέσω της τεχνολογίας HTML5 παρέχουμε υψηλών επιδόσεων εφαρμογές διαδικτύου, κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο να είναι έυκολα διαχειρίσημες και επεκτάσιμες ανάλογα με τις ανάγκες των συνεργατών, ασφαλής και προσβάσιμες ομοιόμορφα από όλες τις συσκευές.

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Mobile εφαρμογών

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές σε περιβάλλοντα IOS, Android, Microsoft. Η ανάπτυξη γίνεται μέσω της χρήσης διαπλατφορμικού λογισμικού (crossplatform) της εταιρείας PhoneGap. Επίσης γίνεται χρήση των πλαισίων ανάπτυξης Google Angular και ionic

Μια native εφαρμογή, είναι ένα λογισμικό γραμμένο για κινητές συσκευές που εκτελεί μια συγκεκριμένη εργασία, όπως ένα παιχνίδι, ημερολόγιο, music player, κλπ.

Η GIA (Global Intelligence Alliance) ορίζει ως native, μια εφαρμογή διαδικτύου που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα μιας συγκεκριμένης συσκευής και το αντίστοιχο firmware.

Native vs Web app

Μια διαδικτυακή εφαρμογή (web ή browser application) είναι μια εφαρμογή προσβάσιμη από τους χρήστες μέσω δικτύου, όπως το Internet ή κάποιο intranet.

Ο όρος μπορεί επίσης να σημαίνει μια εφαρμογή λογισμικού υπολογιστή που έχει προγραμματιστεί σε μια browser- supported γλώσσα προγραμματισμού (όπως η JavaScript, HTML) και τρέχει μέσω κάθε απλού web browser (Firefox, Chrome, IE, Opera).

Παρόλο που μιλάμε για τελείως διαφορετικές  υλοποιήσεις όσων αφορά την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό, το αποτέλεσμα που φτάνει στον τελικό χρήστη είναι παρόμοιο και δύσκολα διακριτό, διότι  οι native εφαρμογές χρησιμοποιούν σε πραγματικό χρόνο συνδέσεις διαδικτύου και οι Web εφαρμογές μπορούν να λειτουργούν και εκτός δικτύου.

 

Σύστημα Τεχνικής Υποστήριξης On-Line

Εισάγετε τα στοιχεία σας εφόσον είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης

Περιοχή Μελών
_PROPOSAL_FORM_ _PROPOSAL_DATA_
 
Δεν μπορείτε να διαβάσετε την εικόνα; Κάντε κλικ εδώ για ανανέωση.
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά